Познато здравствено стање рањеног у пуцњави у Сокоцу

ГС
Познато здравствено стање рањеног у пуцњави у Сокоцу

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - Лице које је рањено јуче у пуцњави у Сокоцу није животно угрожено, рекао је Срни специјалиста опште хирургије у Болници "Србија" у Источном Сарајеву Бојан Голијанин.

Голијанин је рекао да пацијент има повреду у предјелу грудног коша и површинску повреду меких ткива и да је стабилних виталних функција.

Он је рекао да ће након дијагностике бити познато више детаља.

У Сокоцу је јуче око 18 часова дошло до обрачуна између припадника двије криминалне групе и том приликом убијен је Мирослав Милинковић звани Бато. Ухапшене су двије особе.

Према незваничним информацијама, на Милинковића су у улици Цара Лазара пуцала два мушкарца и један је рањен у размјени ватре, док је други ухапшен. Наводно се ради о особи за коју се сумња да је блиска "Шкаљарском клану".

Незванично, у Милинковића је пуцао Стефан Делић, члан нарко групе Огњена Орашанина, а и он је рањен. С њима је, наводно,  у ауту био и члан нарко групе Саша Караџић.

Милинковић већ пролазио кроз полицијске евиденције, а МУП Српске је крајем децембра прошле године против њега поднио извјештај Тужилаштву БиХ због сумње да је у октобру 2020. године подметнуо експлозивну направу под аутомобил "форд галакси" који је користио  Огњен Орашанин.

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана