Познато стање повријеђених у Градачцу: Нермин Сулејмановић их ранио у току свог крвавог пира

GS
Познато стање повријеђених у Градачцу: Нермин Сулејмановић их ранио у току свог крвавог пира

Жена коју је у Градачцу тешко ранио Нермин Сулејмановић још увијек се налази на одјељењу интензивне његе, али није животно угрожена, саопштено је из КБЦ Тузла.

Женска особа рођена 1969. године тешко је рањена у Градачцу, када је на њу, али и чланове њене породице пуцао Нермин Сулејмановић. Она се и даље налази у Универзитетском клиничком центру у Тузли.

– Х.О. се након двије операције још увијек налази на одјељењу интензивне његе. Комуникативна је и самостално дише, али је још увијек у тешком стању и остаће дужи период у болници – рекао је ПР КБЦ Тузла, Елдар Шехић. У истој болници до недавно се налазио и полицајац Н.П. који је такође рањен у маскару, али је он у међувремену пуштен на кућно лијечење.

Подсјетимо, Нермин Сулејмановић је на друштвеним мрежама уживо преносио убиство невјенчане супруге Низаме Хећимовић, коју је убио наочиглед њихове деветомјесечне кћеркице.

Након убиства Низаме, Сулејмановић је усмрио Дениса и Ђенгиза Ондера, оца и сина које је познавао од раније, и ранио је још три особе.

Низама Хећимовић је неколико дана прије убиства тражила мјере забране приласка за Нермина Сулејмановића, али Општински суд у Градачцу је одбио њен захтјев, правдајући одлуку недостатком доказа, пише Телеграф.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана