Познато ко је ухапшен у акцији специјалаца у Будви

ГС
Foto: Илустрација

БУДВА - Специјално полицијско одјељење (СПО) по налогу Специјалног државног тужилаштва (СДТ) ухапсило је јутрос неколико чланова организованих криминалних група у Будви, сазнају "Вијести".

Према подацима "Вијести", СПО претреса неколико станова и кућа.

Због хапшења припадника мафијашког клана у Будви је јутрос блокирано неколико улица.

Претреси су у Бечићима и Рафаиловићима.

Током дана очекује се њихово привођење у сједиште СПО.

Према подацима "Вијести", службеници СПО ухапсили су Будванина Давора Кордића (42), који се сумњичи да је био криминалног клана против којег је покренута истрага СДТ-а.

По налогу СДТ-а ухапшен је и Александар Саша Ћетковић.

Кордић је хапшен и у љето 2015. године у великој полицијској акцији "Чистач" када је истрагом било обухваћено чак 26 особа, због сумње да су се бавили набавком и дистрибуцијом кокаина. У тој акцији је у Будви поред Кордића ухапшено још 16 особа.

Ухапшени Александар Ћетковић брат је убијеног Мирослава Ћетковића, који је усмрћен почетком јануара 2017. године испред кафића "Поцо" у Будви.

Ћетковића је у сачекуши усмртио плаћени убица из Босне и Херцеговине Предраг Илинчић, а прије него је издахнуо Будванин је пуцао на њега, након чега је Илинчић нешто касније преминуо у которској болници. Ухапшени Кордић и Ћетковић су дио криминалног клана окупљеног око Василија Рафаиловића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана