Познато како је убијен власник кафане

ГС
Познато како је убијен власник кафане

РУМА- Обдукција тијела Зорана Обрадовића (68) званог Гусак из Руме обављена је на Институту за судску медицину у Новом Саду, а показала је да су на телу пронађене вишеструке повреде и преломи, укључујући двоструки прелом вилице, два ребра и носне кости, а узрок смрти је дављење, пишу медији у Србији.

Полицијски службеници из Управе криминалистичке полиције, у сарадњи са Полицијском управом у Сремској Митровици, идентификовали су и ухапсили В.С. (49) осумњиченог за убиство Обрадовића, иначе бившег власника локалне кафане, а сада власника одгајивачнице паса, чије је тијело пронађено прије два дана.

Син убијеног Зорана, каже да се 5. марта обратио полицији након што је пронашао тијело оца у његовој кући на поду спаваће собе, а поред њега био је и пас расе "доберман". У соби су се видјели трагови крви и повреде на прстима руке покојника.

Према ријечима сина, Зоран је живио сам у кући и није виђен претходна четири дана. Такође је пријавио да се у дворишту и испред куће не налази аутомобил који је користио његов отац.

У дневној соби примећена је преметачина, а на рукама су биле уочљиве повреде и нагрижени прсти, за које се претпоставља да их је највероватније нанио пас. Такође, пронађена је и бејзбол палица с траговима црвене боје налик на крв.

Полиција ухапшеног В.С. сумњичи да је у ноћи између 3. и 4. марта, лишио живота мушкарца старог 67 година у његовој кући у Руми, да је након тога, узео његов аутомобил и дао га четрдесеттрогодишњем мушкарцу на подручју Сремских Карловаца, против којег ће бити  поднета кривична пријава за кривично дело прикривање.

По налогу Вишег јавног тужилаштва у Сремској Митровици, осумњиченом  је одређено задржавање до 48 часова, у ком року ће, уз кривичну пријаву, бити приведен тужилаштву.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана