Познато гдје су побјегли пљачкаши два милиона марака

АТВ
Познато гдје су побјегли пљачкаши два милиона марака

Разбојници, који су од власнице мјењачнице Ј.Ш. украли око два милиона марака, након пљачке су побјегли у Добој, сазнаје АТВ.

Досадашња истрага указује да су разбојници на том путу измјенили неколико возила. Два возила, за која се сумња да су пљачаши користили, пронађена су у Бањалуци. Ради се о ”сеату” који је откривен у насељу Сунце, те ”аудију” који је откривен у насељу Паприковац.

”Сумња се да су осумњичени након пљачке ”сеатом” кренули да бјеже према УКЦ-у Републике Српске. На паркингу, у улицу Мајке Јевросиме, су оставили ”сеат” и пресјели у ”ауди” који је пронађен напуштен у улици Јована Рашковића у насељу Паприковац”, открива извор АТВ-а.

Он наводи да су пљачкаши након тога бјежали према Залужанима гдје су, по свему судећи, кренули да отварају украдене торбе. У једној од њих су пронашли мобилни телефон који је власница претходно сакрила.

”Сигнал тог мобилног телефона је угашен на базној станици у Залужанима. Даљим оперативним радом се дошло до информација и доказа да су пљачкаши побјегли у Добој”, открива извор близак истрази.

Он каже да се за пљачкашима и даље трага, те да полиција детаљно провјерава све информације до којих дође на терену.

Подсјетимо, тројица разбојника су 13. маја око 16 часова спремили сачекушу власници мјењачнице, те је напали када је са великом количином новца дошла у улицу Реље Кнежевића.

На жену је насрнуо један од разбојника који ју је одгурнуо и отео три торбе у којима се, према незваничним информацијама, налазило око два милиона марака. Разбојници су након тога побјегли, а на мјесту пљачке је пронађен сузавац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана