Познато гдје ће бити сахрањен нападач из Невесиња

Небојша Томашевић
Познато гдје ће бити сахрањен нападач из Невесиња

НЕВЕСИЊЕ – Тијело непознатог нападача, који је пуцао на мјештане и полицију у селу Зови До код Невесиња, за кога се за сада зна само да није из БиХ, одвезено је у Невесиње гдје ће поменути привремено бити сахрањен, потврђено је "Гласу Српске".

Утврђено је да се ради о мушкарцу старом 30 до 40 година, а обдукција је показала да је убијен са  33 хица и да се није разнио бомбом како се прво сумњало.

Убијени младић је у недјељу пуцао у селу Зови До код Невесиња и узвикивао “Алаху – екбер”. Он је отворио ватру из напуштене куће гдје се скривао када су мјештани позвали полицију и рекли да се у тој кући скрива непозната особа. Њега су мјештани уочили након крађе јагњета од једног домаћина и пратили га. По доласку патроле он је отворио ватру из пушака и бацио двије бомбе, а тада је узвратила полиција и он је ликвидиран. Нападач код себе није имао никаква документа и досадашња истрага указује да је дуже времена боравио у напуштеној кући у Невесињу и претпоставља се да је оружје негдје нашао у околним кућама у насељу Зови До.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана