Познати детаљи стравичне несреће код Зенице

ГС
Познати детаљи стравичне несреће код Зенице

Двије особе из Имотског су погинуле, а двије задобиле тешке тјелесне повреде - епилог је тешке саорбаћајне несреће која се догодила синоћ у мјесту Лашва код Зенице.

За сада још нису познате околности које су довеле до судара путничког возила “голф 3” у којем су се налазила четири држављана Хрватске и камиона.

Портпарол Министарства унутрашњих послова Зеничко-добојског кантона Самир Валентић је казао да су сви у путничком возилу били држављани Републике Хрватске.

– Смртно су страдали П. Б. (37) и В. И. (56), док су тешке тјелесне повреде констатоване у Кантоналној болници Зеница задобили П. А. (36) и Р. М. (56) – казао је Валентић.

С обзиром да је возило услијед удеса остало смрскано неопходна је била и интервенција Професионалне ватрогасне јединице која је резала аутомобил да би извукла трагично страдале, пише Клиx.

Увиђај су обавили службеници МУП ЗДК уз надзор Кантоналног тужиоца, а цеста је часовима била затворена за саобраћај. За сада још није познато под којим околностима се догодила несрећа односно шта је био узрок, преноси Српскаинфо.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана