Познат идентитет насилника у Требињу: Тројац упао у кућу па претукао укућане

Н.Т.
Познат идентитет насилника у Требињу: Тројац упао у кућу па претукао укућане

ТРЕБИЊЕ – Требињци Милан Ш. и Саша Ш. те Жељко В. из Билеће ухапшени су због сумње да су упали у једну породичну кућу те напали укућане и оштетили врата и намјештај, потврђено је "Гласу Српске".

Све се десило 29. јула, 40 минута иза поноћи, а како сазнајемо тројица насилника полиција је открила и ухапсила у року од пола сата након пријаве.  Осумњичени Милан и Саша откривени су за десет минута, а још 20 минута трајала је потјера за Жељком.

Из Полицијске управе Требиње, наводећи иницијале, саопштено је да поменути тројац терете за кривична дјела тјелесна повреда  и оштећење и одузимање туђе ствари.

- Полицијска станица Требиње је 29. јула ове године у 00.40 часова запримила пријаву да су три непозната лица провалила у једну кућу, након чега су физички напали лица која станују у тој кући. Брзом интервенцијом полицијских службеника лица су лоцирана и лишена слободе - стоји у саопштењу.

Додаје се да је  обавјештено Окружно јавно тужилаштво у Требињу које је догађај квалификовало као кривична дјела тјелесна повреда и оштећење и одузимање туђе ствари. 

- Над лицима М.Ш., С.Ш. и Ж.В.  извршена је криминалистичка обрада и против њих ће Окружном јавном тужилаштву у Требињу бити поднесен извјештај о почињеним кривичним дјелима - стоји у саопштењу полиције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана