Познанику тражила 10.000 КМ да не објави компромитујуће снимке

Небојша Томашевић
Познанику тражила 10.000 КМ да не објави компромитујуће снимке

ПРИЈЕДОР - Полиција је привела и испитала Ј. Р. из Бањалуке због сумње да је покушала да уцијени познаника из Приједора за 10.000 КМ пријетећи му објавом компромитујућих фотографија и видео снимака.

Из Полицијске управе Приједор  саопштено је да им је овај случај пријављен 13. септембра.

- Особа из Приједора пријавила је полицији да је уцијењена од стране непознатог лица које му путем порука пријети да ће на друштвеним мрежама и плакатима објавити фотографије и видео снимке компромитујућег садржаја, уколико не исплати одређени износ новца. Поступајући по пријави полицијски службеници су дошли до сазнања да је извршилац овог кривичног дјела лице Ј.Р. из Бањалуке - наводи се у саопштењу.

Додаје се да је криминалистичком обрадом утврђено да је осумњичена оштећеном слала СМС поруке те га покушала уцијенити објављивањем наводних фотографија и видео снимака, да јој исплати 10.000 марака.

- Обавијештен је тужилац Окружног јавног тужилаштва Приједор којем ће након комлетирања предмета против Ј.Р. бити достављен извјештај за почињено кривично дјело покушај уцјене - рекли су у полицији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана