Познаника угурао у ауто и пријетњама изнуђивао новац

Н.Т.
Познаника угурао у ауто и пријетњама изнуђивао новац

САРАЈЕВО – Сарајлија М. С. ухапшен је због сумње да је од познаника из Пала у намјери да од њега изнуди одређену суму новца ударајући га и пријетећи му смрћу као и његовој породици, потврђено је "Гласу Српске".

Како сазнајемо осумњичени је познаника Паљанина  6. септембра угурао у своје возило те га  ударио више пута у намјери да од њега изнуди новац.

- Пријетио му је да ће га тући, повриједити његову породицу ако му не да новац. Истражује се да ли су поменута двојица имали раније размирице и какав је њихов однос како би се утврдили све окочлности ове изнуде-рекао је извор "Гласа Српске".

Из Полицијске управе Источно Сарајево саопштено је да М.С. ухапшен због основа сумње да је починио кривично дјело изнуда.

- Лице М.С се сумњичи да је  кривично дјело починио 06. септембра  над лицем из Пала. У току је криминалистичка обрада осумњиченог као и предузимање свих законом предвиђених мјера и радњи на расвјтљавању кривичног дјела изнуда. Обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево - стоји у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана