Повријеђени у тучи преминуо: Црногорска полиција трага за Србином

GS
Foto: AA

ДОЊИ ШТОЈ - Црногорска полиција трага за Р. Д. (59) из Републике Србије, са привременим боравком у Њемачкој који је осумњичен да је у Улцињу задао ударац особи која је касније преминула, саопштено је из Управе полиције.

Улцињској полицији је 22. августа око 00.20 часова пријављено телефонским путем да је у насељу Доњи Штој дошло до вербалног, а након тога и физичког сукоба између два лица, од којих је један задобио повриједе.

"Изласком на лице мјеста затечено је лице које лежи на асфалтној површини са видним повредама у предјелу главе и утврђено је да је ријеч о М. М. (62) који је одвезен на указивање љекарске помоћи", наводи се у саопштењу полиције, преноси "РТЦГ".

Полиција је, како наовде, предузела интензивне активности из своје надлежности у циљу утврђивања свих чињеница и околности под којима је дошло до повријеђивања лица и дошла до сазнања да је једно мушко, тада непознато лице, након краће вербалне расправе, оштећеном задао ударац у предјелу главе.

Након овог догађаја, насилник се удаљио возилом са лица мјеста.

Оперативним радом на терену полиција је успјела да идентификује и обезбиједи доказе против осумњиченог - Р.Д. (59) из Србије, са привременим боравком у Њемачкој.

Жртва је данас подлегла повредама у Клиничком центру Црне Горе, а тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици квалификовао је кривично дјело тешка тјелесна повреда услијед које је наступила смрт повријеђеног лица.

За осумњиченим Р. Д. полиција интензивно трага, наводи се у саопштењу полиције, преноси "Телеграф".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана