Повријеђени мотоциклиста из Добоја на апарату за механичку вентилацију

СРНА
Foto: GS

БАЊАЛУКА - Возач мотоцикла чији су иницијали Д.Б. који је повријеђен у саобраћајној незгоди у добојском насељу Плочник хоспитализован је у Клиници за анестезију и интензивно лијечење и прикључен на апарат за механичку вентилацију, а све даље прогнозе су крајње неизвјесне, речено је Срни у Универзитетском клиничком центру /УКЦ/ Републике Српске.

Доктор Едита Грбавац навела је да је пацијент задобио повреде главе и грудног коша.

Возач мотоцикла "кавасаки" са подручја Добоја чији су иницијали Д.Б. тешко је повријеђен у саобраћајној незгоди у добојском насељу Плочник јуче у 3.25 часова.

У УКЦ је Срни потврђено да је прошле ноћи десет минута након поноћи колима Службе хитне помоћи Дома здравља Бањалука у Ургентни центар довезен пацијент чији су иницијали Д.К. /32/.

"Пацијент је примљен стабилних виталних параметара са прострелном раном лијеве наткољенице, хируршки је збринут и предложена му је хоспитализација ради даљег праћења, али је на лични захтјев напустио здравствену установу", навели су у УКЦ.

Из Полицијске управе Бањалука јутрос је саопштено да је полицији ноћас у 00.10 часова из УКЦ-а пријављено да се једно лице јавило ради указивања медицинске помоћи због рањавања.

О догађају је обавијештен дежурни тужилац који га је оквалификовао као кривично дјело тјелесна повреда.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана