Повријеђен малољетник који је возио мопед

Срна
Foto: Архива

БИЈЕЉИНА - Малољетник (13) који је управљао мопедом "пежо" задобио је тешке тјелесне повреде у саобраћајној незгоди у бијељинском мјесту Батковић, у којој је учествовао и путнички аутомобил "пасат".

Повријеђени малољетник задржан је у Медицинском центру Бијељина на лијечењу.

Увиђај ове саобраћајне незгоде, која се догодила јуче око 17:50 часова, извршили су припадници Полицијске станице за безбједност саобраћаја, саопштено је из бијељинске Полицијске управе.

"Пасатом" је управљао возач Л.С.

У саопштењу је наведено да је Полицијској станици Пелагићево јуче око 08:30 жупник римокатоличке цркве у мјесту Горња Трамошница пријавио да је у посљедњих петнестак дана непознато лице или више њих демонтирало чесму за воду и водомјер у власништву Жупе Горња Трамошниоца.

Полицијски службеници су извршили увиђај лица мјеста, о свему је обавијештено надлежно тужилаштво и у току је рад на расвјетљавању кривичног дјела оштећење и одузимање туђе ствари.

У саопштењу је наведено да је оштећено лице јуче Полицијској станици Бијељина два пријавило да је непознато лице или више њих насилно ушло у његову викендицу у мјесту Амајлије.

"Према изјави оштећеног, отуђени су предмети из викендице за сада неутврђене вриједности", навели су из полиције.

Припадници полиције извршили су увиђај и у току је рад на расвјетљавању кривичног дјела тешка крађа.

На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Бијељина у протекла 24 часа евидентирана су четири кривична дјела, једно нарушавање јавног реда и мира, четири саобраћајне незгоде, од чега је једна са посљедицом по лице.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана