Потврђена пресуда: Халид Муслимовић мора бившој љубавници да исплати 67.000 евра

ГС
Foto: ГС

ПРИЈЕДОР - Окружни суд у Приједору одбио је жалбу Халида Муслимовића и потврдио првостепену пресуду да је дужан да бившој љубавници Соњи Башић исплати дуг у износу од 67.000 евра.

Првостепеном пресудом која је донесена 19. новембра 2020. године, суд је наложио да је пјевач дужан да уплати наведену своту жени из Аустралије са којом је својевремено био вези, а која му је слала велике своте новца, отприлике око 100.000 евра.

Халид је уложио жалбу на ову одлуку, а двије године касније, Окружни суд у Приједору ју је одбио, преноси Нова.рс.

Како пише у пресуди у коју је "Телеграф" имао увид, а која је донесена 5. новембра ове године, Муслимовић је дужан да исплати 130.887 конвертибилних марака, односно нешто више од 67.000 евра Соњи Башић.

Поред тога, он мора да сноси и судске трошкове који износе око 8.000 КМ, што је нешто више од 4.000 евра. Све укупно ће пјевач Соњи морати да исплати нешто више од 71.000 евра.

Подсјетимо, Соња је током везе са Муслимовићем, слала пјевачу позамашне своте путем апликације за трансфер новца. Након што му је тражила да јој врати дуг, он је, док је Башићева боравила у Бањалуци, физички насрнуо на њу. Тада је Соња тужила Халида и добила га је на суду. Поред тога, она је поднијела још једну тужбу, и то за новац који јој дугује.

"Све је споро али правде има. Нека Халид спреми кључеве од куће јер је то сљедећи потез", поручила је Соња након пресуде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана