Потврђена оптужница против инструктора вожње Мустафе Каравдића из Високог: У аутомобилу љубио и пипао кандидаткињу

Невена Рељић
Потврђена оптужница против инструктора вожње Мустафе Каравдића из Високог: У аутомобилу љубио и пипао кандидаткињу

ВИСОКО - Инструктор вожње Мустафа Каравдић из Високог оптужен је да је кандидаткињу коју је подучавао вожњи, покушао дирати и пољубити у аутомобилу ауто-школе, након чега је она побјегла, потврђено је “Гласу Српске”.

Оптужницу, коју је против њега подигло Тужилаштво Зеничко-добојског кантона, потврдио је Општински суд у Високом, а Каравдић је оптужен за кривично дјело блудње радње.

Према наводима из оптужнице, он је 30. септембра прошле године, покушао дирати и љубити дјевојку коју је подучавао вожњи. Све се дешавало око 18.40 часова на полигону за обуку возача у улици Бранилаца у Високом.

- Док је К. К. сједила на мјесту возача, Каравдић је с циљем задовољавања сексуалног нагона, своју руку ставио на десну руку К. К. коју је она држала  на наткољеници десне ноге. Руком је милујући њену рекао: “Вожња је била добра, све је у реду. Журиш ли?”, на шта му је оштећена одговорила да касни већ девет минута - наводи се у оптужници.

Даље се додаје да је Каравдић затим загрлио К. К. преко рамена и привукао је себи, након чега је руку покушао ставити испод мајице и ухватити је за груди.

- Оштећена се одмицала од њега према вратима и лијевом руком је ухватила кваку покушавајући да отвори врата и изађе. Међутим, оптужени је руку повукао испод њене мајице па поново ставио преко њеног рамена и јаче је привукао себи те је пољубио у лијеви образ близу лијевог уха. Потом је пољубио на средину образа, а онда и близу усана - стоји у оптужници.

У оптужници се закључује да је Каравдић био свјестан да употребом силе чини блудне радње над К. К.

- Оптужени је то и хтио, а усљед свега оштећена га је уплашена снажно одгурнула од себе, отворила врата и истрчала из аутомобила и тако спријечила да доврши оно што је наумио - закључује се у оптужници.

Аутобус

Још један мучан догађај недавно је узнемирио грађане Високог када се прочуло да је возач школског аутобуса пријављен полицији због сумње да је  напаствовао малољетну дјевојчицу.

Како је “Глас Српске” раније писао, стравичан догађај догодио се у селу у близини Високог, а жртва је ученица основне школе. Наводно су се дјеца аутобусом фирме из Какња возила из околних села у школу у Грачаницу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана