Потукли се у стану, а онда и у ауту: На путу за болницу слетјели

ГС
Потукли се у стану, а онда и у ауту: На путу за болницу слетјели

У Сплиту је дошло до физичког сукоба и с њим повезане саобраћајне несреће.

Наиме, 40-годишњак и 22-годишњак прво су се сукобили у стану. Четрдесетогодишњак је повриједио 22-годишњака. Онда су се на путу за болницу сукобили у ауту.

"Полицијски службеници Друге полицијске постаје Сплит довршили су криминалистичко истраживање над 40-годишњаком и 22-годишњаком због сумње да је 40-годишњак починио казнено дјело тешке тјелесне озљеде, а 22-годишњака се сумњичи да је својим понашањем остварио обиљежја прекршај описаног у чл. 162 ст. 2 у свези с чл. 293 ст. 2 Закона о сигурности промета на цестама (ометање возача услијед чега је дошло до прометне несреће с озлијеђеним особама)", стоји у саопштењу полиције.

Сумњиче се да су били у алкохолисаном стању, а у сукобу је 22-годишњаку повријеђен прст на руци.

Потом су поменута двојица сјела у аутомобил с циљем да 40-годишњак до болнице превезе повријеђеног 22-годишњака, али су сукоб наставили у возилу, те је 22-годишњак ухватио волан возила у вожњи при чему су слетјели са коловоза и ударили у паркирано возило.

Љекарска помоћ обојици је пружена у КБЦ-у Фируле те је утврђено да су у саобраћајној несрећи задобили лакше тјелесне повреде и отпуштени су из болнице.

Фотографије несреће објавио је портал Далмација данас.

Због сумње у почињење казненог дјела тешке тјелесне повреде против 40-годишњака биће поднесена кривична пријава надлежном државном тужилаштву, док је 22-годишњаку због сумње да је својим понашањем остварио обиљежја горенаведеног прекршаја издат прекршајни налог.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана