Потукли се у црквеном дворишту, па завршили у УКЦ-у

Н. Т.
Foto: Д. Поздеровић

БАЊАЛУКА - Отац и син Никола (53) и Петар К. (22) као и Драган К. (29) сви из Бањалуке ухапшени су и испитани у полицији након што су се потукли у дворишту цркве Свети Апостол Петар и Павле у мјесту Бранковац код Бањалуке, поптврђено је "Гласу Српске". Тројица мушкараца ухапшена су јуче у Бањалуци када су се потукли у црквеном дворишту.

Према нашим сазнањима, они су се у недјељу потукли око тога ко има првенство када су излазили са паркинга у дворишту цркве.

- На једној страни су били отац и син Никола и Петар, а на другој Драган К. Они су аутима кренули да излазе из црквеног дворишта и пошто нису могли истовремено оба да изађу дошло је до свађе, а затим и туче - рекао је извор "Гласа Српске".

Сва тројица су у тучи задобили лакше повреде због чега им је и указивана помоћ у болници.

У Полицијској управи  Бањалука су наводећи иницијале  потврдили да су ухапсили поменуту тројицу мушкараца  због основа сумње да су након краће вербалне препирке физички насрнули једни на друге.

– Након указане љекарске помоћи у Универзитетском клиничком центру Републике Српске њима су уручени прекршајни налози због почињених прекршаја из Закона о јавном реду и миру – појаснили су у полицији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана