Потрага за несталим дјечаком, на терену полиција и службе спасавања

Независне
Foto: принтскрин

ЦАЗИН - Припадници МУП-а УСК интензивно трагају за 16-годишњим Адмиром Ханданагићем из Цазина, чији је нестанак пријављен јучер, а како нас је информисао Аднан Бегановић, портпарол полиције, у потрагу су укључене све оперативне полицијске снаге.

Према његовим ријечима, дјечак се јучер из насеља Миострах, бициклом упутио у непознатом правцу, а у тренутку одласка његови отац и мајка нису били код куће.

"У овоме тренутку немамо информацију у ком правцу се упутио, нити родитељи имају идеју камо се упутио. У разговору с оцем и мајком сазнали смо да се раније такве ствари нису дешавале, дјечак је био миран и повучен и с њим није било никаквих проблема", казао је Бегановић.

Он је позвао све грађане који имају било какве информације о њему да то пријаве полицији.

Отац дјечака, Шефкија Ханданагић, каже како са сином нису имали никаквих проблема и да не зна мотиве због којих би дјечак евентуално отишао од куће.

"Имао је брдско бицикло и раније се возао околним брдима, али се увијек враћао послије два или три сата, ово се никада није догодило. У тренутку нестанка на себи је имао црни прслук са знаком најк и на леђима црни руксак", казао је Хаднадагић.

У потрагу су се укључили и припадници Цивилне заштите и Горске службе спашавање, па се претражује и предио око ријеке Уне.

Отац је замолио све који би могли имати информације о његовом сину да га обавИјесте на телефон 061/926 - 462.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана