Потрага за кријумчарима миграната који су слетјели са пута и побјегли

Г.С.
Потрага за кријумчарима миграната који су слетјели са пута и побјегли

ЦАЗИН - Припадници полиције УСК трагају за засад непознатим особама које су осумњичене за илегални превоз миграната на подручју Цазина, потврдио је Але Шиљдедић, портпарол МУП-а УСК.

Како "Независне" сазнају из полиције, у четвртак око 21 сат ово лице је управљало рено лагуном домаћих регистарских таблица те се није зауставило на захтјев саобраћајне полицијске патроле.

Полиција је кренула у потјеру за возилом које се кретало према Великој Кладуши те потом усљед велике брзине и склиског коловоза слетјело с пута.

"У тренутку када је полиција стигла на лице мјеста примијетила је особе које су изашле из аутомобила и дале се у бијег. Још се не зна колико је било тих лица. Један полицијски службеник је у знак упозорења испалио два метка у зрак, али се ова лица нису зауставила, већ су успјела побјећи у шуму", казао је Шиљдедић.

Према његовим ријечима, полиција је у аутомобилу пронашла преплашеног мигранта из Пакистана, који је претрпио лакше тјелесне повреде, а о овом догађају се проводи истрага због сумње у илегално кријумчарење људи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана