Потрага без резултата: Отишао по овце и није се вратио

ГС
Foto: НН

САНСКИ МОСТ - Потрага за Дурсумом Бешићем, мјештанином села Кијево, који је нестао у протекли четвртак одвијала се у протеклим данима и није дала никаквог резултата.

Како нас је информисао, Един Сеферовић, предсједник Клуба екстремних спортова "Цондор", чији су чланови судјеловали у потрази, претражен је широки терен поменутог санског села, као и подручја сусједних Крухара и Томине, али Бешић није пронађен.

"На основу дојаве о томе да је наводно виђен на подручју куда протиче рјечица Кијевуша претражили смо и тај дио терена, међутим без успјеха иако је у акитвностима кориштен дрон и пас трагач. У овоме тренутку потпуно је непознато у ком правцу се могао упутити", истакао је Сеферовић.

У потрази су у протеклим данима још судјеловали припадници полиције, бројни чланови породице Бешић, мјештани Кијева те остали грађани.

Подсјетимо, нестанак Бешића пријављен је полицији у протекли четвртак, а гдје је могао отићи није познато. Како незванично сазнајемо, Бешић је супрузи рекао да иде довести овце и послије се није вратио.

У наредним данима, како су нас информисали, потрагу ће организовати полиција и то на основу информација које се могу појавити о несталом Бешићу, преносе Независне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана