Потјера за бахатим возачем: Ухватили га, па убо полицијског службеника

GS
Foto: 072info

КАКАЊ - Након што су припадници Полицијске станице Какањ покушали јуче зауставити возило ланчиа, које се није зауставило, већ је возач А.А. (45) наставио даље возити, полицајци су га ипак успјели сустићи у мјесту Храстовац, но возач је том приликом убо полицајца, те му нанио лакше повреде, након чега је ухапшен.

Све се десило, како наводе из МУП-а Зеничко-добојског кантона, јуче у 9.41 часова у улици 7 Муслиманске бригаде, када су службеници Полицијске станице Какањ покушали су зауставити аутомобил ланчиу, које се није зауставило, те је наставило кретање у правцу улице Алије Изетбеговића.

"Службеници Полицијске станице Какањ су, крећући се за наведеним возилом исто сустигли у мјесту Храстовац, те је возач наведеног возила том приликом оштрим предметом нанио повреде полицијском службенику, који је усљед тога задобио лакше тјелесне повреде, констатоване у Служби хитне медицинске помоћи Какањ. Возач поменутог возила А.А. (45) из Зенице је савладан и ухапшен, а потом задржан у просторијама за задржавање због основа сумње да је починио кривично дјело напад на службену особу у вршењу послова сигурности", саопштили су из МУП-а ЗДК.

Наводе да је провјером у прекршајној евиденцији утврђено да је А.А. повратник у вршењу тежих прекршаја у саобраћају, те да у регистру новчаних казни има евидентиран износ од 15.320 КМ неплаћених казни.

"Спорно возило је одузето и депоновано на паркинг простору Полицијске станице Какањ. Од стране истражитеља Полицијске станице Какањ извршен је увиђај, уз упознавање дежурног тужиоца, након чега је над А.А. заведена криминалистичка обрада", додају из МУП-а ЗДК, преносе Независне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана