Потјера у Мостару: Бјежао с дрогом од полиције па изазвао саобраћајну несрећу

ГС
Потјера у Мостару: Бјежао с дрогом од полиције па изазвао саобраћајну несрећу

У вожњи је кроз прозор избацио двије пвц врећице за чији садржај постоји сумња да се ради о опојној дроги спид и марихуани, каже се у извјешћу МУП-а

Мостарска полиција лишила је слободе В.Х. (1970.) који се у сриједу с возилом 'Рено Клио' најприје није зауставио на семафору, а затим је бјежећи од полиције кроз прозор возила избацио дрогу те изазвао прометну несрећу.

"Дана 21.9.2022. године, око 01,20 сати, патрола полиције ПС Мостар Центар је на раскрсници Ул. БНР и Фрањевачке улице у Мостару замијетила возило марке Рено Клио  бијеле боје, које се није зауставило на знак црвеног свјетла. Патрола је кренула за наведеним возилом, али ни на свјетлосну ни на звучну сигнализацију возач истог се није зауставио. Сустигнут је у Ул. А.И. Зовке гдје је изазвао прометну несрећу. У вожњи је кроз прозор избацио двије пвц врећице за чији садржај постоји сумња да се ради о опојној дроги спид и марихуани", каже се у извјешћу МУП-а ХНЖ-а објављеном у четвртак.

Додаје се како је полицијска патрола утврдила да је возилом управљао В.Х. (1970.) који је лишен слободе, а о свему је упозната крим. полиција и надлежни тужитељ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана