Посвађали се због дјевојке: Џогером ударио познаника па му запалио ауто

Н.Т.
Foto: Илустрација

ДОБОЈ - Симеун Мијић (42) из Добоја ухапшен је јер је због сумње да је напао и џогером ударио познаника Д.М., а потом запалио његов "ауди 80" који је тотално уништен, сазнаје "Гласу Српске".

Извор близак истрази је казао да су све десило уторак увече када су се њих двојица посвађали у кафани због неке цуре.

- Дошло је до жустрије препирке између њих након које су изашли напоље. Приликом изласка Симеун је узео џогер који је био уз врата те с њим ударио Д.М. и рекао "Запали ћу ти ауто". Након тога је узео бензин и посуо "ауди" и запалио, те побјегао- рекао је наш извор.

Додао је да је власник возила Д.М. успио да угаси пожар противпожарним апаратима, али је ауто изгорјело унутра и около и штета је скоро тотална.

Полиција је одмах након пријаве овог случаја изашла на терен и покренула опсежну потрагу за осумњиченим који је ефикасном акцијом јутрос пронађен и ухапшен.

Из Полицијске управе Добој саопштили су да су данас ухапсили лице С. Л.са подручја Добоја, због постојања основа сумње да је извршило кривична дјела тјелесна повреда и паљевина.

 - Полицијској станици Добој 12.марта око 20,00 часова, пријављено је да је лице С.М. вербално, а потом и физички напало оштећено лице са подручја града Добоја, након чега је запалило његово возило, те се удаљило у непознатом правцу. Оперативним радом на терену полицијски службеници су пронашли поменуто лице за које постоји основ сумње да је извршило наведена кривична дјела- рекли су у полицији.

Додали су да ће по комплетирању и документовању предмета против С.Л. Окружном јавном тужилаштву Добој биће достављен извјештај о извршеним кривичним дјелима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана