Породично насиље у Добоју: Пријетио мајци да ће је убити бомбом

Ј. Са.
Породично насиље у Добоју: Пријетио мајци да ће је убити бомбом

ДОБОЈ - Сенаид С. (27) из Добоја ухапшен је због сумње да је пијан пријетио мајци да ће је убити бомбом, сазнаје "Глас Српске".

Све се догодило у петак, када је мајку истјерао из куће, а потом јој показивао да има ручну бомбу, те пријетио да ће је убити.

На основу наредбе Основног суда у Добоју извршен је претрес просторија које користи С. С., приликом чега је пронађена и одузета ручна бомба.

- Полицијски службеници Полицијске станице Добој 1 у петак су лишили слободе С. С. са подручја овог града, за које постоји основ сумње да је истог дана из куће истјерао члана породице. Он је том члану породице показивало да има ручну бомбу те да га убити њоме - рекли су у Полицијској управи Добој.

Алкотестирањем је утврђено је да Сенаид С. има 1,75 промила алкохола у крви. Према незваничним информацијама он је од раније познат полицији по вршењу кривичних дјела.

Против њега ће Окружном  тужилаштву Добој бити достављен извјештај о због насиља у породици или породичној заједници те недозвољене производње и промета оружја или експлозивних материја.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана