Поновно саслушање осумњиченог за убиство мале Данке

Танјуг
Поновно саслушање осумњиченог за убиство мале Данке

ЗАЈЕЧАР - У Вишем јавном тужилаштву у Зајечару данас би по други пут требало да буде саслушан Дејан Д, један од осумњичених за убиство двогодишње дјевојчице Данке Илић.

Ново саслушање је заказано на молбу осумњиченог, који је у тужилаштву након хапшења признао да су он и Срђан Ј. девојчицу ударили колима, ставили је у аутомобил и тијело бацили на депонију.

Он би у требало да данас у 10 сати буде приведен у тужилаштво. 

Други осумњичени за овај злочин, Срђан Ј. је, недавно на поновољеном саслушању негирао убиство дјевојчице, док се након хапшења бранио ћутањем.

Поред Дејана Д. и Срђана Ј, у овом случају је осумњичен и отац Дејана Д. због сумње да је помогао сину да премјести тијело дјевојчице.

Дејан Д. и Срђан Ј. се налазе у притвору, док је Радослав Д, отац осумњиченог Дејана Д. недавно пуштен да се брани са слободе.

Рођени брат Дејана Д, Далибор Драгојевић преминуо је 7. априла у просторијама Полицијске управе у Бору током задржавања.

Двогодишња Данка Илић нестала је 26. марта у Бањском пољу код Бора, а полиција је, након десет дана потраге и детаљних провјера свих трагова и информација, ухапсила Срђана Ј. и Дејана Д. из Бора, за које се сумња да су дјевојчицу ударили аутомобилом, а затим њено тијело ставили у гепек кола и однијели на депонију.

Тијело дјевојчице још није пронађено.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана