Полупао инвентар у хотелу, а затим ишчупао умиваоник у полицији

Небојша Томашевић
Полупао инвентар у хотелу, а затим ишчупао умиваоник у полицији

ДОБОЈ - Зденко М. (50) из Добоја ухапшен је након што је пијан оштетио инвентар хотела "Парк" у Добоју, а затим и просторије полицијске станице у коју је приведен, потврђено је "Гласу Српске".

Све се десило јуче у вечерњим часовима када је он дошао у хотел те преврнуо сто и двије столице, те је том приликом пукло преградно стакло у хотелу.

Зденко М. је након тога отишао из хотела, а случај је пријављен полицији која га  брзо пронашла и ухапсила. Он је у кад аје пруиведен у полицијској станици  шаком лупао у зид те исчупао умиваоник.

Како је саопштено из Полицијске управе Добој, наводећи иницијале,  осумњиченог терете за оштећење и одузимање туђе ствари.

-  За наведено лице З.М. постоји основ сумње да је у понедјељак  у алкохолисаном стању дошло у један хотел у Добоју након чега је преврнуло двије столице и један сто, гдје је дошло до напукнућа   преградног стакла у унутрашњости објекта. Након лишења слободе осумњичено лице је оштетило просторије за задржавање у Полицијској станици Добој 1, о чему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој- саопштила је ПУ Добој.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана