Полицијска управа Бањалука: Четири особе приведене због марихуане и кокаина

Н.Т.
Полицијска управа Бањалука: Четири особе приведене због марихуане и кокаина

БАЊАЛУКА - Бањалучка полиција у протекла 24 часа привела је и испитала четири особе због посједовања наркотика.

Према незваничним информацијама привердени су Сергеј Ј. (23) и Јасмин Б. (19) из Котор Вароша, те Бранко Г.  из Бањалуке и Милош Т. (23) из Београда.

Како је саопштила Полицијска управа Бањалука, наводећи иницијале, двојицу Которварошана терете за неовлаштену производњу и промет опојних дрога, док ће против Бранка Г. бити поднесен прекршајни налог. Београђанин Милош Т. још увијек је на испитивању.

- Код лица Ј.Б. пронађена је и одузета одређена количина зелене биљне материје која асоцира на мрихунау. Претресом стана који користи С.Б. и том приликом је пронађено и одузето 11,1 грама зелене биљне материје која својим изгледом асоцира на марихунау и 2,5 грама бијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира кокаин-рекли су у ПУ Бањалука и додали да су све мјере у оквиру овог предмета предузете су у сарадњи са Окружним јавнимтужилаштвом Бањалука, а по наредби Основног суда Котор Варош.

- Приликом обавлања редовних послова и задатака код Б.Г. из Бањалуке пронашли су и одузели одређену количину марихуане. Он је  ухапшен те слиједи подношење захтјева за покретање прекршајног поступка због почињеног прекршаја.Истог дана, полиција је код М.Т. из Београда такође пронашла и одузели одређену количину марихуану. У току је криминалистичка обрада лица- наводи се у саопштењу полиције.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана