Полицијска потјера у Бањалуци: Тукао суграђане, па напао и полицаjца

Небојша Томашевић
Foto: Илустрација

БАЊАЛУКА - Бањалучанин Г.Р. ухапшен је након што је напао три особе у двије кафане, а потом и полицајце који су га ухапсили те је том приликом повриједио полицајца.

Како је саопштено из Полицијске управе Бањалука, осумњиченог терете за кривична дјела тјлесна повреда и спречавање службеног лица у вршењу службене радње.

- Надлежној полицијској станици 8. новембра око 15,00 часова  два оштећена лица су пријавила да их је непосредно прије пријаве, непознато лице физички напало док су се налазили у угоститељском објекту у Бањалуци, а да се потом удаљило у непознатом правцу. Такође, истог дана око 16,00 часова, оштећено лице пријавило је да је непосредно прије пријаве, физички нападнуто од стране непознатог лица у угоститељском објекту у мјесту Драгочај у Бањалуци, након чега се удаљио у непознатом правцу- наводи се у саопштењу.

Додаје се да су полицајци истрагом утврдили да постоји основ сумње да је  за нападе одговоран  Г.Р. које је пронађен и ухапшен.

-  Током лишења слободе лице је пружало активан отпор,  којом приликом је један полицијски службеник задобио тјелесне повреде.

Оштећена лица су упућена у Службу хитне медицинске помоћи Бањалука ради указивања љекарске помоћи. О свему наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука -  стоји у полицијском саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана