Полицији пријављен педофил: Отац дјевојчице први реаговао

Г.С.
Осумњичени за задовољавање похоте пред дјететом
Foto: Аваз | Осумњичени за задовољавање похоте пред дјететом

ЖЕПЧЕ - Ујак дјевојчице из Беговог Хана код Жепча Е. Т. на друштвеној мрежи Фејсбук упозорио је све родитеље, те указао на педофила који, како тврди, прогања кћерку његове сестре, ученицу деветог разреда основне школе.

Родитељи су поменутог мушкарца јутрос пријавили надлежној Полицијској управи, потврдио је за портал “Аваза” Елведин Фишек, портпарол МУП-а Зеничко-добојског кантона.

- Јутрос је породица дјевојчице пријавила недолично понашање у форми пријаве кривичног дјела задовољавање похоте пред дјететом. Колеге врше потребне мјере и радње с циљем документовања тог кривичног дјела. Због заштите малољетнице не можемо давати ни иницијале ни било шта друго. Случај је пријављен и ради се по томе - казао је Фишек.

Дјевојчица претрпјела страх

Ујак је у објави навео да су се протеклих дана десиле гнусне ствари на које је морао јавно упозорити све становнике Беговог Хана, али и цијеле БиХ.

- Кћерка моје сестре, девети разред, ових дана је претрпјела огроман страх и хвала Богу још се ништа није десило, а и неће - навео је он.

Он је објавио фотографију М. М. који живи у мјесту Бегов Хан,  за којег тврди да је педофил.

Свира из аутомобила и чудно је гледа

- Неколико дана заредом се наша дјевојчица жали како јој дотични с фотографије свира из аутомобила и чудно је гледа. То је био благи аларм након којег је обављен краћи разговор с нашом дјевојчицом. Други дан нам је дошла и рекла да је овај педофил куцао са свог прозора и “гризао усне” и “облизивао се”- навео је у објави.

Додао је да је ситуација ескалирала јуче када је педофил изашао испред куће док је дјевојчица чекала сама аутобус.

- Скинуо је своју одјећу, а затим почео да мастурбира пред њом! Она се јако препала и о томе нас обавијестила. Након тога је позвана полиција који су нам рекли сљедеће: “Дођите сутра и поднесите пријаву против њега”, а отац је отишао код педофила на шта му је педофил рекао да не може ништа доказати, јер је њена ријеч против његове - навео је ујак дјевојчице, истакавши да се овакве ствари морају превентивно рјешавати, а не чекати да се нешто деси.

- Ово је прешло сваку мјеру, а ја лично нећу дозволити да се моја дјевојчица боји отићи у школу због педофила који је вреба на сваком ћошку - навео је ујак дјевојчице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана