Полиција током викенда због дроге привела 33 особе

Н.Т.
Foto: Илустрација

БАЊАЛУКА - Полиција је током протеклог викенда, на подручју које покрива Полицијска управа Бањалука, привела 33 особе због посједовања и конзумирања наркотика, а највише их је откривено на фестивалу "Фреш вејв" у Бањалуци, потврђено је "Гласу Српске".

Код ухапшених је пронађено укупно око 36 грама марихиане, као и 7, 5 грама спида те 37 таблета екстазија.

Након испитивања  Кенан Б. из Бихаћа и МатеоТ. из Сарајева  осумњичени су за новлашћену производњу и промет опојних дрога, а Мирсад Х. из Шамца за омогућавање уживања опојних дрога, док ће остали бири прекршајно санкционисани.

Полицијска управа Бањалука, наводећи иницијале поменутих  истакла је да су осумњичени ухапшени у оквиру акције на  спречавању чињења кривичних дјела и прекршаја из области злоупотребе опојних дрога.

-  Против К.Б. из Бихаћа и М.Т. из Сарајева биће поднешен извјештај  Окружном јавном тужилаштву Бањалука, због постојања основа сумње да су починили кривично  дјело неовлаштена производња и промет опојних дрога и против М.Х. из Шамца због постојања  основа сумње да је починило кривично дјело омогућавање уживања опојних дрога  -саопштила је полиција.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана