Полиција се огласила о нападу пса на дјевојку

Ј.Са.
Полиција се огласила о нападу пса на дјевојку

БАЊАЛУКА – Полицијска управа Бањалука данас се огласила о случају Бањалучанке Бојане Гајић (25) коју је у понедјељак за главу угризао пас хаски, а саопштила је, без навођења идентитета оштећене, да им је напад пријављен јуче.

- Оштећена је пријавила да ју је у понедјељак око 17 часова у улици Драгомира Драге Малића у Бањалуци напао пас без власника усљед чега је задобила тјелесне повреде у предјелу главе – саопштено је из полиције. Додају да је обавијештен дежурни ветеринарски инспектор ради предузимања мјера и радњи из њихове надлежности.

Дјевојку је пас напао у бањалучком насељу Анте Јакића, а како је она испричала за портал Бањалукчеприче.нет, све се десило у секунди и било је застрашујуће.

- Пса, који је био сам, без власника видјела сам док сам излазила са пријатељицом из оближњег кафића. На тренутак сам се сагнула и он ме ухватио зубима за главу. Један момак који је био у кафићу је истрчао вани и спасио ме. Тако ме је јако угризао да сам мислила да ће ми ишчупати косу и чело. Ране ће зарасти, али траума коју сам доживјела остаје - рекла је Гајићева.

Додала је да је срећа да није било у питању дијете јер не зна како би се све завршило.

-Не могу да вјерујем да поред надлежних ми и даље имамо псе који у по центра града слободно ходају и нападају људе. Ја ћу се физички опоравити, али ово је траума за цијели живот – казала је Гајићева која је након указане помоћи у Универзитетском клиничком центру (УКЦ) Републике Српске пуштена на кућно лијечење.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана