Полиција пронашла дрогу у кутији од цигарета

Ј. Са.
Полиција пронашла дрогу у кутији од цигарета

ДОБОЈ – Сенаид Р. (32) из Тешња и Фикрет А. (33) из Добој Југа ухапшени су након што је полиција код њих пронашла 27,2 грама спида, сазнаје „Глас Српске“.

Из Полицијске управе Добој саопштили су, наводећи њихове иницијале, да су ухапшени у сриједу ујутро.

- Службеници Полицијске станице Добој легитимисали су С.Р. који је од себе одбацио врећицу у којој се налазила бијела прашкаста материја која својим изгледом асоцира на опојну дрогу спид укупне тежине од 0,8 грама, а са њим се у друштву налазио Ф.А – саопштено је из полиције. Истичу да је истог дана на основу наредбе Основног суда Добој извршен претрес аутомобила BMW у којем су се налазили ухапшени те је пронађена и одузета кутијуа од цигарета у којој се налазила врећица са спидом тежине од 26,4 грама.

У полицији кажу да ће након комплетирања предмета против наведених Окружном тужилаштву Добој бити достављен извјештај о извршеним кривичним дјелима.

Додају да се С. Р. на терет ставља кривично дјело неовлашћена производња и промет опојних дрога и омогућавање уживања опојних дрога, док  Ф. А. терете за неовлашћену производњу и промет опојних дрога.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана