Полиција промијенила ток истраге: Нове информације из потраге за Данкиним тијелом

GS
Foto: Alo

Након вишесатне претраге у селу Злот када је претражено двориште и објекти комшинице Драгице Шуји која у поменутом селу има кућу, док живи већ 25 година у Аустрији, а онда потом и двориште осумњиченог Дејана И његове породице, полицијске снаге повукле су се из овог мјеста заједно са ватрогасцима спасиоцима.

Наиме, након детаљне претраге бунара, дворишта, куће и осталих помоћних објеката комшинице Драгице, полиција је свој рад потпуно усмјерила ка дворишту осумњиченог Дејана, након што је са лисицама на рукама довезен један од браће Драгијевић, који су, подсјетимо, заједно са оцем такође приведени због истог злочина.

Комбинирка је радила сатима, а поред ватрогасаца спасилаца, били су присутни И форензичари, након чега су се сви заједно повукли носећи највјероватније доказе у џаковима који ће бити послати на вјештачење, преноси Курир.

Поред једног од осумњиченог који је био на лицу мјеста гдје је вршена данашња претрага, довезена је и мајка Драгијевића, која је непосредно прије тога била на саслушању.

Нажалост, упркос детаљној претрази, агонија се продужава с обзиром на то да тијело дјевојчице није пронађено.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана