Полиција пресрела испоруку дроге: Добојлија марихуану слао брзом поштом

Ј. Са.
Полиција пресрела испоруку дроге: Добојлија марихуану слао брзом поштом

ДОБОЈ- Иван Арсеновић (21) из Добоја осумњичен је да је пакет са марихуаном послао Давиду Хајнешевићу (25) путем брзе поште због чега су обојица ухапшени, сазнаје "Глас Срспке".

Из Полицијске урпаве Добој, саопштили су, наводећи иницијале да су заједно са полицајцима МУП-а Републике Српске у сриједу пресрели поменуто возило.

- Полицајци су пресијецањем надзиране испоруке пакета са марихуаном која је послана у уторак, дошли до сазнања да је иста послана од стране И. А. из Добоја, те да је требала да буде достављена путем брзе поште Д. Х. из Приједора-наводе из полиције.

Додају да је Хајнешевић ухапшен исти дан, те да је на основу наредбе Основног суда у Приједору извршен претрес теретног возила брзе поште приликом чега је пронађен и одузет пакет са марихуаном тежине од око 150 грама.

Након тога, на основу наредбе Основног суда Добој извршен је претрес стана и путничког аутомобила које користи Арсеновић, приликом чега је пронађен и одузет  мобилни телефон и новац, након чега је наведени ухапшен.

Аресновић и Хајнешевић су јуче уз извјештај предати у надлежност Окружног тужилаштва Добој због кривичног дјела неовлаштена производња и промет опојних дрога, те ће им бити одређене мјере притвора.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана