Полиција објавила снимке привођења Требињца: "Службеници нису лупали по хауби аута" VIDEO

Г.С.
Полиција објавила снимке привођења Требињца: "Службеници нису лупали по хауби аута" VIDEO

ТРЕБИЊЕ - Полицијска управа Требиње објавила је данас видео-снимке, којима како тврде, демантују да је приликом привођења Требињца М.Д. била употребљена прекомјерна сила.

"Један снимак јасно показује да полицијски службеници нису лупали по хауби путничког аутомобила које је користило лице иницијала М.Д., како је исто лице навело у својој изјави представницима средстава јавног информисања. На снимку се јасно види да су полицијски службеници изашли из службеног возила на коме су била укључена ротациона свјетла и да нису успјели да приђу путничком аутомобилу М.Д. јер је оно наставило кретање", саопштено је  из Полицијске управе Требиње.

Како даље наводе, други снимак показује какво је понашање М.Д. било у просторији за задржавање Полицијске станице Требиње након хапшења.

"На снимку се јасно види да М.Д. псује полицијске службенике и лупа у врата просторије за задржавање", наводе у Полицијској управи Требиње.

Полицијска управа Требиње је Окружном јавном тужилаштву у Требињу уступила снимак из просторије за задржавање ПС Требиње који демантује М.Д. у оном дијелу изјаве у коме каже: "Не можеш да сједнеш цијелу ноћ", коментаришући понашање полицијских службеника према њему након што су га лишили слободе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана