Полиција о повређивању једне особе у кругу Инцела: Метална плоча пала на радника

Н. Т.
Полиција о повређивању једне особе у кругу Инцела: Метална плоча пала на радника

БАЊАЛУКА - Метална плоча пала је на радника Марка М. који је том приликом повријеђен у кругу "Инцела" у бањалучкој улици Вељка Млађеновића, потврђено је "Гласу Српске" у полицији не наводећи идентитет повријеђеног.

У Полицијској управи Бањалука казали су да су данас поступали по оперативним сазнањима да је једно лице - радник задобило повреде на раду у кругу пословне зоне у улици Вељка Млађеновића у Бањалуци.

- Изласком на лице мјеста полицијски службеници су  прегледом видео надзора утврдили да је око 08.10 часова у кругу наведене пословне зовне, на радника пала метална плоча, услијед чега је задобио тјелесне повреде. Повријеђено лице се налази на лијечењу на Универзитетском - клиничком центру Републике Српске - саопштили су из ПУ Бањалука.

Додали су да је о свему  обавијештен  дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука који је наложио полицијским службеницима да предузму све неопходне мјере и радње, те да се након комплетирања и документовања предмета тужилаштву достави извјештај на тужилачку одлуку.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана