Вишe полицајаца под истрагом због могуће повезаности с убицом из Градачца

ГС
Foto: Илустрација/Кликс

ТУЗЛА - Више службеника Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона налази се под истрагом због могуће повезаности са Нермином Сулејмановићем, вишеструким убицом из Градачца.

Министарство унутрашњих послова Тузланског кантона у сарадњи са Кантоналним тужилаштвом у Тузли тренутно проводи истрагу против више особа које се могу довести у било какву везу са убицом Нермином Сулејмановићем из Градачца.

Како преноси портал Кликс, због могуће повезаности са њим, под истрагом МУП-а ТК се тренутно налази и одређени број полицијских службеника. У питању је, како нам открива извор овог портала, више особа.

„Истрага се проводи против свих припадника полицијских снага из Тузланског кантона, како би се утврдило да ли постоји веза између њиховог понашања и дјеловања и свега онога што се десило у Градачцу“, казао нам је наш извор.

Истрага која се тренутно проводи требала би открити и то ко је убици из Градачца открио локацију на којој се налазила његова невјенчана супруга.

Одређене индиције постоје да је у питању особа из полиције, међутим, са сигурношћу се не може тврдити док истрага не буде завршена.

Према информацијама портала Аваз.ба локацију је наводно открила службеница Селимовић о чему је истог дана одмах МУП ТК обавијестио поступајућу тужиоца.

Уколико се покаже тачним, а све информације говоре да је тако, ријеч је о скандалозном чину, преноси Аваз.

Сулејмановић је невјенчану супругу након проналаска убио на најсвирепији начин

Поред ње усмртио је још двије особе, док је три ранио.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана