Полиција истражује убиство у Бањалуци: Међу ухапшенима и дјевојка (ФОТО)

Небојша Томашевић
Foto: Д. Поздеровић

БАЊАЛУКА - Полиција је ухапсила три особе због сумње да су убили Сашу Кисина (49), потврђено је у бањалучком Окружном тужилаштву.

Саопштено је да су ухапшени Д.Ј. (48) из Челинца, Д К. (46) из Лакташа и жена С.В. (20).

Незванично, један од ухапшених је Драган Јелача.

Незванично сазнајемо да се у кући окупљају бескућници и алкохоличари. Претпоставља се да су осумњичени и жртва ту заједно били и да је дошло до свађе, али се то још истражује. 

На кући гдје се десило убиство екипа „Гласа Српске“ затекла је покидану полицијску траку а како се види на лицу мјеста кућа је обијена. Катанац је обијен, прозор је разбијен, а унутра се виде ствари.

Како сазнајемо, полиција је осумњичене затекла у кући поред Кисина који је био у бесвјесном стању. Они су одмах ухапшени.

- Синоћ око 21 час је у напуштеној кући у Бањалуци у улици Јована Дучића у бесвјесном стању са повредама по тијелу пронађен је Кисин Саша, рођен 1975. године, из Бањалуке.Од посљедица задобијених повреда у току ноћи лице је преминуло на Универзитетском клиничком центру Републике Српске у Бањалуци - саопштено је из Тужилаштва.

Додаје се да је на лице мјеста данас изашла дежурни окружни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука Шева Николина, заједно са полицијским службеницима Полицијске управе Бањалука.

- Тужилац је наложила да се предузму све потребне истражне радње и мјере као и вјештачења на утврђивању свих околности почињеног кривичног дјела а биће наложена  и обдукција беживотног тијела  која ће бити обављена у Заводу за судску медицину РС. Од стране полицијских службеника ПУ Бањалука три лица иницијала Д.Ј. рођен 1976.године из Челинца, С.В. рођена 2004. године из Лакташа и Д.К. рођен 1978.године из Лакташа, су лишена слободе и налазе се на криминалистичкој обради, због постојања основа сумње да су починила кривично дјело тешко убиство - стоји у саопштењу.

Истиче се да ће након кримининалистичке обраде осумњичена лица бити спроведена на испитивање у Окружно јавно тужилаштво Бањалука.

Комшија

 Један од мјештана улице Јована Дучића казао је да синоћ између 21 и 22 часа видио да је полиција дошла до напуштене куће.

- Видио сам да је хитна помоћ једну особу одвезла на носилима. Не знам шта се тачно десило, али било је страшно видјети овакво дешавање у близини - испричао је овај очевидац не желећи да се представи.

Додао је не зна чија је кућа ни ко је у њој боравио.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Ужас у Бањалуци: Мушкарац брутално претучен, преминуо у болници!

Детаљи убиства у Бањалуци: Осумњичени од раније познат полицији

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана