Понудио 3.000 евра полицајцима који су због оружја претресали братову кућу

Н. Т.
Foto: МУП РС

КОЗАРКА ДУБИЦА - Горан Ј. из Козарске Дубице осумњичен је да је полицајцима понудио мито од 3.000 евра како не би претресали кућу његовог брата Душка Ј. код кога је пронађено оружје, потврђено је „Гласу Српске".

Из Полицијске управе Приједор саопштено је да је полиција из Козарске Дубице обавила криминалистичку обраду Г.Ј. због постојања основа сумње да је починило кривична дјела давање мита и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја. 

"Предузимајући мјере и радње према лицу Д.Ј. из Козарске Дубице у оквиру акције „Калибар" 13. августа, приликом претреса породичне куће током којег је пронађена већа количина оружја и муниције, осумњичени Г.Ј. из Козарске Дубице је полицијским службеницима понудио 3.000 евра да у замјену за новац не изврше службену радњу коју су били дужни извршити" наводи се у саопштењу.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Приједор којем ће по комлетирању предмета против Г.Ј. бити достављен извјештај за почињена кривична дјела. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана