Полицајац погинуо у судару комбија и аутомобила

ГС
Foto: Klix

ИСТОЧНО САРАЈЕВО- Једно лице је смртно страдало, а четири су повријеђена у судару комбија и аутомобила на регионалном путу Крупац-Бјелашница, потврђено је Срни у Полицијској управи Источно Сарајево.

Како "Аваз" сазнаје, погинуо је припадник сарајевске полиције Станко Јошило из Трнова, а повријеђен је још један полицајац, Е. Ватић.

Двојица припадника Полицијске станице Трново су у тренутку несреће били на дужности, те су кренули према Бјелашници.

Аваз сазнаје да је настрадали Јошило, који је родом из Трнова, стао у близини пута како би поздравио мајку која на овом дијелу пута продаје намирнице.

 У том тренутку налетјело је возило и ударило их позади након чега су од јачине удара преврнули преко банкине. Возило су морали резати ватрогасци како би повријеђене извадили.

Из полиције су навели да се саобраћајна несрећа догодила у 14.50 часова, а страдало је лице С.Ј. које је било у комбију "рено".

Четири повријеђена лица упућена су у здравствене установе ради указивања љекарске помоћи, наводе из полиције.

-У саобраћајној несрећи су учествовали комби "рено" у којем су била два лица, а којим је управљало лице С.Ј. и аутомобил "шкода".

У "шкоди", којом је управљало лице С.Б, била су три лица - истакли су у полицији.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва и у току је увиђај.

Завршен увиђај, пуштен саобраћај на путу Крупац-Бјелашница
Регионални пут Крупац-Бјелашница пуштен је у саобраћај након завршеног увиђаја саобраћајне несреће и уклањања возила за пута, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана