Покушао опљачкати пумпу, завршио у лисицама

Nebojsa Tomasevic
Покушао опљачкати пумпу, завршио у лисицама

ГРАДИШКА - Брзом акцијом полиције ухапшен је  А. Ј. из Градишке због сумње да је синоћ покушао да опљачка бензинску пумпу.

Он је пријетећи палицом тражио од радника паре,али је он одбио да му да новац. Разбојник је тада побјегао, али је ефикасном акцијом полиције пронађен.

Из Полицијске управе Градишка саопштено је да А. Ј. терете за  покушај разбојништва.

Наводе да је овај случај Полицијској станици Градишка, пријављен 30. новембра око 20.45 часова

- Пријављено је да је над радником бензинске  пумпе од стране непознатог маскираног лица извршено кривично дјело разбојништво у покушају. Оперативним радом на терену, полицијски службеници Полицијске управе Градишка идентификовали су и лишили слободе лице иницијала А.Ј. које се сумњичи да је починиомто кривично дјело. Осумњичени је пријетећи металном палицом коју је држао у руци од радника затражио да му преда сав новац из касе. Радник га није послушао након чега се осумњичено лице удаљило - наведено је у саопштењу.

Додали су да је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је наложио да се предузму све мјере и радње на документовању предмета, те да се у редовној процедури против лица А.Ј. поднесе извјештај за почињено кривично дјело.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана