Покушао да угаси пожар, па се утопио

J.Са.
Покушао да угаси пожар, па се утопио

ГРАХОВО- Б. И. (63) из Грахова утопио се у локви док је покушавао да угаси пожар на њиви у мјесту Горње Пеуље код Грахова, потврђено је "Гласу Српске".

У Министарству унутрашњих послова Ливањског кантона су појаснили да је пожар избио у сриједу око поднева, те да је полиција обавијештена истог дана, неколико часова послије.

- Полицајци су увиђај обавили заједно са дежурним љекаром Дома здравља у Дрвару. Утврђено је да је Б. И. у намјери да угаси пожар у једном тренутку покушао доћи до воде, те се посклизнуо и пао- стоји у саопштењу.

Извор близак истрази појашњава да је воду хтио да заграби кантом из дубље и веће локве те да је тада пао у воду и утопио се.

- Тренутно није познато због чега несрећни човјек није успио да устане. Да Б.И. лежи у локви примијетио је пролазник, али је он већ био мртав - каже наш саговорник. 

Дежурни љекар је, додаје се, констатовао да је смрт наступила утапањем, а након увиђаја тијело преминулог предато је породици и о свему је упознато Кантонално тужилаштво у Ливну.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана