Покушај убиства у Палама: Суграђанина избо ножем након свађе у кафани

Небојша Томашевић
Покушај убиства у Палама: Суграђанина избо ножем након свађе у кафани

ПАЛЕ - Слободан Л. (26) из Пала ухапшен је због сумње да је јуче покушао да убије суграђанина Бојана М. (32) којег је више пута избо ножем након краће препирке у кафани, сазнаје "Глас Српске".

Из Полицијске управе Источно Сарајево, наводећи иницијале поменутих, саопштено је да се ухапшеном на терет ставља кривично дјело покушај убиства.

-  С.Л. је осумњичен да је 13. јуна  око један час, у угоститељском објекту у улици Сердар Јанка Вукотића у Палама употребом ножа нанио тјелесне повреде у предјелу стомака и леђа лицу Б.М. из Пала. Повријеђено лице након указане љекарске помоћу у Дому здравља Пале је хоспитализовано у Јавну здравствену установу Болница „Србија“ у Источном Сарајеву - саопштили су из полиције.

Наводе да су полицајци након обаљеног увиђаја на лицу мјеста пронашли пиштољ, који припада оштећеном Б.М.

- На основу наредбе Основног суда Соколац, а уз сагласност тужиоца Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, полицијски службеници извршили су претресе куће, стана и помоћних објеката које користе наведена лица, а том приликом је у стану које користи Б.М. пронађено 94 комада метака калибра девет милиметара - рекли су у полицији.

Додали су да је  С.Л.  уз извјештај о почињеном кривичном дјелу предат тужиоцу Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву на даље поступање, док ће против Б.М. тужилаштву бити достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана