Појавиле се нове Звицерове фотографије: Игра шах након атентата

ГС
Појавиле се нове Звицерове фотографије: Игра шах након атентата

Након што је разбијена криптована комуникација на "Скај" апликацији "кавачког" клана, почеле су да испливавају фотографије вође тог клана Радоје Звицера.

Осим полуголих фотографија које је слао својим саборцима, последња фотографија која је испливала је у видно запуштеном стању, са дужом косом и завојем преко цијеле лијеве руке.

На фотографији испред њега на столу стоји шах, а он је направио “кисели” осмијех.

Фотографија је, како се претпоставља, настала у периоду након атентата на Звицера, који се догодио 26. маја 2020. године у елитном дијелу Кијева у Украјини гдје је вођа кавачког клана боравио са породицом са лажним документима.

Он се у Кијеву скривао од супарничког шкаљарског клана.

Како је Блиц писао, Звицер је тог дана џогирао испред зграде када се га у једном тренутку опколили црногорски држављани Емил Тузовић и Стефан (Ђукић) Мандић и српски држављани Петар Јовановић и Милан Бранковић. Они су испалили кишу метака на њега, а од сигурне смрти га је спасила супруга Тамара Звицер која је пуцала у ваздух како би отјерала нападаче и одбранила Звицера.

Тада су нападачи побјегли “смартом” са мјеста пуцњаве. Они су онда одлучили да се ријеше аутомобила који су користили, али је план пошао по злу јер су се запалили што су забиљежиле и сигурносне камере. Нападачи су покушали да побјегну из Украјине, али су након неколико сати ухапшени у близини Одесе. Након пуцњаве, украјински медији објавили су фотографије рањеног Звицера.

Након пуцњаве, Звицер је био на болничком лијечењу, међутим, потом је наводно отишао у Црну Гору јер је добио дијете, а на бабинама су тада били и Марко Миљковић и Вељко Беливук.

Баш у том периоду, извршен је и атентат на Миљковића и на Беливука, али је нападаче тад спријечила црногорска полиција.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана