Погинуо возач у несрећи код Братунца: Љекари се сатима борили за његов живот

Небојша Томашевић
Погинуо возач у несрећи код Братунца: Љекари се сатима борили за његов живот

БРАТУНАЦ - Возач "голфа" Х.Ј. из Вогошће који је тешко повријеђен јутрос у саобраћајној несрећи у мјесту Хранача код Братунца, преминуо је у УКЦ Тузла, саопштено је из Полицијске управе Зворник.

Несрећа се десила на путу Братунац-Коњевић Поље око 5.30 часова, а до ње је дошло када су се сударили "голф" којим је управљао Х.Ј. те "рено" за чијим воланом је био Г.А. из Сребренице.

- Оба лица  су  задобила повреде и превезена у Јавну здравствену установу Дом здравља Братунац, а лице Х.Ј. је због степена повреда возилом хитне помоћи превезно у ЈЗУ Болница Зворник одакле је на даље лијечење упућено у ЈЗУ Универзитетско клинички центар Тузла. Данас, око 12  часова од стране доктора ЈЗУ УКЦ Тузла, обавјештени смо да је лице Х.Ј. подлегло повредама које је задобило у саобраћајној незгоди. Рад на документовању саобраћајне несреће је у току - наводи се у саопштењу.

Додаје се да  су полицијски службеници Полицијске станице Братунац извршили увиђај саобраћајне несреће. На терену су интервенисали и припадници Територјалне ватрогасне јединице Братунац који су из возила извлачили повријеђене.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана