Погинуо возач "пежоа" у Мостару

Н.Т.
Foto: ПВЈ Мостар

МОСТАР – Возач "пежоа" Љ.А. (43) с подручја Мостара погинуо је када је возилом слетио с пута и ударио у зид, потврђено је "Гласу Српске" у Министарству унутрашњих послова Херцеговачко-неретванског кантона (МУП ХНК).

Незгода се десила јутрос око 1.45 часова на путу Горица-Гнојнице у близини Мостара.

- До незгоде дошло када је возило "пежо" из још неутврђених разлога слетио  с пута. Смртно је старадао Љ.А. На терену су екипе и више информација као и околности под којима се десила ова незгода биће познати након истраге – рекао је  портпарол МУП-а ХНК Људевит Марић

Према информацијама с терена возило "пежо" је ударило у зид пословног објекта поред пута и толико је смрскано да су морали интервенисати ватрогасци како би извукли унесрећеног. На возили је усљед силине удара отпао и предњи точак и поиспадали фарови. На терени су били припадници Службе хитне помоћи као и Професионалне ватрогасне јединице (ПВЈ) Мостар.

На страници ПВЈ Мостар објављене су и фотографије несреће на којима се види да су ватрогасци морали да сијеку аутомобил да извуку жртву.

Како је речено у МУП-у ХНК о несрећи је обавијештен дежурни кантонални тужилац те су након увиђаја који су обавили припадници ПУ Мостар наложене све неопходне мјере и радње с циљем утврђивања свих околности ове трагичне несреће.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана