Погинуо пјешак на путу Шипово - Купрес

Г.С.
Погинуо пјешак на путу Шипово - Купрес

БАЊАЛУКА - Лице Г.М. преминуло је у Универзитетском клиничком центру Републике Српске након што је повријеђено у саобраћајној несрећи која се догодила у мјесту Ново Село на регионалном путу Шипово - Купрес у Републици Српској.

Из Полицијске управе Мркоњић Град саопштено је да су у саобраћајној нерећи која се догодила синоћ у 22.50 часова учествовали возач возач чији су иницијали С.М. управљајући аутомобилом "шкода" и пјешак Г.М, оба из Купреса у Републици Српској.

- Лице Г.М. је задобило тјелесне повреде, те је превезено у Дом здравља Шипово, након чега је на даље лијечење упућено у Универзитетско клинички центар Републике Српске гдје је преминуло - наводи се у саопштењу.

Увиђај на лицу мјеста извршили су припадници Полицијске станице Шипово, уз сагласност дежурног тужиоца Окружног тужилаштва Бањалука, који је наложио да се предузму све мјере и радње с циљем утврђивања узрока настанка саобраћајне несреће.

Тужилац је наложио обдукцију тијела смртно страдалог лица која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске у Бањалуци, додаје се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана