Погинула мајка четворо дјеце: Ударио је мотор

Блиц
Погинула мајка четворо дјеце: Ударио је мотор

ШАБАЦ - У саобраћајној несрећи у Мајуру код Шапца погинула је Јелена Г. (45) када је на њу из још неутврђених разлога налетио мотоцикл.

Несрећна жена се кретала пјешице, а мотоциклом је управљао малољетник, док је на мјесту сувозача било дијете.

Неутјешне комшије наводе да је настрадала мајка четворо дјеце, те да је несрећна жена преминула у болници.

“Радила је цијели тај дан, брала је малине. Радници су имали организовани превоз који их је возио до куће. Жена је изашла из комбија преко пута куће и док је прелазила улицу на њу је налетио малољетник на мотоциклу. Како сам чуо, он има 17 година, а сувозач 15 година”, каже саговорник.

Како каже, на том мјесту нема обиљеженог пјешачког прелаза, те није сигуран да ли се несрећна жена увјерила да безбједно може да пређе улицу.

“Све се то догодило у секунди, комби је још увијек био паркиран када се догодила несрећа. Велика трагедија, четворо дјеце остало је без мајке”, наводи узнемирени комшија.

Подсјетимо, жена је са мјеста несреће транспортована у ургентни пријем шабачке болнице гдје су констатоване тешке тјелесне повреде. Љекари су учинили све да је спасе, али је убрзо послије пријема преминула.

Возач мотоцикла има тешке тјелесне повреде и он је хоспитализован, док су љекари дјетету које је било сувозач констатовали лаке тјелесне повреде.

Увиђај на мјесту несреће обавили су припадници полиције и дежурни јавни тужилац, пише "Блиц".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана