Породично насиље у Дервенти: Претукао супругу пред дјецом

Н.Т.
Породично насиље у Дервенти: Претукао супругу пред дјецом

ДЕРВЕНТА - Слађан А. из Дервенте ухапшен је због сумње да је претукао супругу Б. А. те јој потом пријетио пиштољем, потврђено је "Гласу Српске".

Како сазнајемо он је супругу напао 24. јула увече, а она је успјела да побјегне од насилника и затражила је помоћ Центра за социјални рад у Дервенти, који је о цијелом случају обавијестио полицијску станицу.

У пријави се наводи да је Слађан А. у вечерњим часовима насрнуо на супругу, пред дјецом, те је оборио на под и ударио шаком у груди. Потом је, како се наводи, у њу уперио пиштољ и пријетио да ће је убити.  Покренута је истрага и Слађан А. је убрзо ухапшен. Наводећи његове иницијале, у Полицијској управи Добој рекли су да је случај пријављен 25. јула, а осумњичени је испитан и предат у надлежност Окружног тужилаштва. Након саслушања тужилаштво ће одлучити да ли има елемената за одређивање притвора.

-По наредби Основног суда у Дервенти извршен је претрес куће осумњиченог и том приликом је пронађен пиштољ, са оквиром и више метака, који су привремено одузети. Осумњиченом С.А. се на терет ставља да је починио кривична дјела насиље у породици или породичној заједници, те недозвољено посједовање оружја-рекли су у полицији.

Незванично сазнајемо да је Слађан А. и раније евидентиран због насилних испада према супрузи.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана