Почело суђење Егићу, бивши новосадски политичар негирао оптужбе за силовање

Танјуг
Foto: Shutterstock

Новосадском политичару Срђану Егићу (43), окривљеном да је 8. марта прошле године силовао тада 21-годишњу Н. Ш, одржано је данас припремно рочиште пред Вишим судом у Новом Саду. Према нашим незваничним сазнањима, Негић је негирао извршење кривичног дјела силовање.

Како незванично сазнајемо, на данашњем рочишту судија Ивана Јосифовић усвојила је приједлоге једне и друге стране, а сљедеће рочиште заказано је за април.

Бранилац Срђана Егића, према нашим незваничним сазањима, затражио је да се новосадском политичару укине притвор, о чему ће судија накнадно одлучити.

Адвокат Горан Карадаревић, који заступа новосадског политичара, огласио се за наш портал након суђења.

„Имајући у виду да је припремно рочиште затворено за јавност, не бих могао да коментаришем детаље“, рекао је кратко адвокат Карадаревић.

Подсјећања ради, своју страну приче Н. Ш. је испричала на Фејсбук профилу када је открила да је кобног дана требала да се види са Егићем како би договорили изнајмљивање стана. Када је дошао до ње, наводно јој је рекао да уђе у његов ауто и одузео јој торбицу и телефону. 

Након тога су отишли на пиће и из ресторана се упутили у стан. На самом улазу у зграду, осумњичени политичар отрчао у стан, гдје је сачекао дјевојку након чега ју је, како тврди, спопао и почео да је љуби и да се скида.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана